Udvalgt tilbehør til din Principia
Alt til både hverdags- og fritidscykling

Vi har håndplukket en række tilbehørsprodukter, der gør oplevelsen med din Principia endnu bedre. Derfor er det essentielt, at tilbehøret tilføjer praktiske egenskaber, men også løfter designet og cyklens udtryk som en helhed.

Du kan finde tilbehør hos din lokale Principia forhandler.

Aeroe

Udstyr der er ligeså fantastisk som de steder, du cykler hen

Aeroe designer og producerer intuitiv cykeloppakning i høj kvalitet. Det helt unikke ved Aeroe er deres alsidighed, da produkterne passer til stor set alle cykler, og det kan nemt tilpasses grundet deres smarte Spider-system.

Geosmina

Eventyret venter forude

Geosmina blev skabt ud fra en idé og en passion. Geosmina er grundlagt i en lille by nær Madrid og har specialiseret sig i bikepacking tilbehør. Geosmina sigter mod at bidrage til en verden af bikepacking, med ultralette bikepacking-komponenter, der gør det muligt for cyklister at rejse hurtigt, sikkert og med stabilitet langs kompliceret terræn og under alle vejrforhold.

SKS Germany

Tysk kvalitet og tradition

SKS Germany er én af de førende producenter af cykeltilbehør og har eksisteret i mere end 100 år. SKS Germany bruger med stolthed ordene "Made in Germany" (Lavet i Tyskland), som i høj grad reflekterer de store krav, de sætter for kvalitet, funktionalitet og design. SKS Germany laver alt lige fra pumper, skærmsæt, tasker, flasker, mobilholdere og meget andet.

Limar

Limar er en italiensk hjelmproducent med mere end 30 års erfaring, og er verdens førende producent af letvægtshjelme. Det brede sortiment består af hjelme til både race, gravel og bykørsel. Limar udvikler konstant deres hjelme med fokus på aerodynamik, lethed og komfort.

Find en Principia forhandler

Oplev tilbehør og cykler

Find forhandler

Med Principia får du

5 års garanti på stel
Dansk kvalitet
Forhandlere over hele landet