Road
Landevejen står for skud med Principia Road

Principia Road programmet omfatter alt lige fra endurance- til aero carboncykler. Kort fortalt er der med sikkerhed en Principia Road til dig, uanset hvilken type racercykel der passer til netop dine behov, om du er ny eller erfaren. Principia Road er designet tidløst og stilsikkert med et minimalistisk, skandinavisk præg. I vores carbon-sortiment kan du konfigurere din cykel og vælge mellem forskellige farver samt geargrupper.

Aero Carbon

En sand fuldblodsracer

Sammensæt din Aero Carbon

Principia Aero Carbon er vores ultimative racercykel-serie. Som det fremgår i navnet, er cyklen bygget på en Aero Carbon-ramme, der ligger på den hårfine balance mellem vægt og aerodynamik. Det sikrer en utroligt stiv og farthungrende ramme. Aero Carbon fås i forskellige udstyrsniveauer alt afhængigt af behov.

Det er nu muligt at sammensætte sin egen custom Principia Aero Carbon. Det er både nemt og bekvemt - du følger blot 3 simple skridt. Besøg din lokale Principia forhandler og sammensæt den ultimative Principia Aero Carbon. Når du har sammensæt en Aero Carbon efter netop dine behov, bliver cyklen håndbygget hos Principia i Randers.

Principia Road Carbon er lette racercykler skabt til den entusiastiske rytter. Road Carbon er karakteriseret af lette kulfiberdele og nøje udvalgte komponenter, der sikrer ualmindeligt hurtige cykler med høj manøvrerbarhed. Road Carbon fås i forskellige udstyrsniveauer alt afhængigt af behov.

Det er nu muligt at sammensætte sin egen custom Principia Road Carbon. Det er både nemt og bekvemt - du følger blot 3 simple skridt. Besøg din lokale Principia forhandler og sammensæt den ultimative Principia Road Carbon. Når du har sammensæt en Road Carbon efter netop dine behov, bliver cyklen håndbygget hos Principia i Randers.

Road Carbon

Uovertruffen præstation

Sammensæt din Road Carbon

Hos Principia får du

5 års garanti på stel
Dansk kvalitet
Forhandlere over hele landet