Road
Landevejen står for skud

Principia Road vokser i 2021 med videreudviklede modeller i både Road Alu, Road Carbon og top-serien Aero Carbon. I Aero Carbon finder du helt nye udstyrsvarianter og farver, der matcher det aerodynamiske design. Derudover introducerer vi en lang række udstyrsvarianter i Road Alu og Road Carbon, som blandt andet fås med enten skive- eller fælgbremser.

Aero Carbon

En sand fuldblodsracer

Sammensæt din Aero Carbon

Principia Aero Carbon er vores ultimative racercykel-serie. Som det fremgår i navnet, er cyklen bygget på en Aero Carbon-ramme, der ligger på den hårfine balance mellem vægt og aerodynamik. Det sikrer en utroligt stiv og farthungrende ramme. Aero Carbon fås i forskellige udstyrsniveauer alt afhængigt af behov.

Det er nu muligt at sammensætte sin egen custom Principia Aero Carbon. Det er både nemt og bekvemt - du følger blot 3 simple skridt. Besøg din lokale Principia forhandler og sammensæt den ultimative Principia Aero Carbon. Når du har sammensæt en Aero Carbon efter netop dine behov, bliver cyklen håndbygget hos Principia i Randers.

Principia Road Carbon er lette racercykler skabt til den entusiastiske rytter. Road Carbon er karakteriseret af lette kulfiberdele og nøje udvalgte komponenter, der sikrer ualmindeligt hurtige cykler med høj manøvrerbarhed. Road Carbon fås i forskellige udstyrsniveauer alt afhængigt af behov.

Det er nu muligt at sammensætte sin egen custom Principia Road Carbon. Det er både nemt og bekvemt - du følger blot 3 simple skridt. Besøg din lokale Principia forhandler og sammensæt den ultimative Principia Road Carbon. Når du har sammensæt en Road Carbon efter netop dine behov, bliver cyklen håndbygget hos Principia i Randers.

Road Carbon

Uovertruffen præstation

Sammensæt din Road Carbon

Road Alu

Begynd din rejse her

Principia Road Alu består af en række racercykler, der er lette, hurtige og fuld af karakter. Road Alu skinner igennem på landevejen, og er perfekt til både nye og erfarne ryttere. Road Alu fås i forskellige udstyrsniveauer alt afhængigt af behov.

Se alle Road Alu

Hos Principia får du

5 års garanti på stel
Dansk kvalitet
Forhandlere over hele landet