Gravel 22TiTAN
En ny titan er født

Top ydeevne, fantastisk komfort og rå styrke - alt det kan du forvente fra vores nye 22TiTAN. Den højtudviklede titanium-ramme er designet til at præstere og levere en cykeloplevelse uden sammenligning, uanset om du er ny eller erfaren med gravel.

Vi har finpudset enhver detalje på 22TiTAN, og det kan både mærkes og ses. Rammens geometri er testet på de danske grusstier og skove for at sikre en perfekt balance mellem komfort og ydeevne. Samtidig er designet klassisk, råt og iøjnefaldende.

Den nye 22TiTAN er en cykel i en klasse for sig, som leverer en premium oplevelse fra top til bund. 22TiTAN bygges og tilpasses af vores dygtige mekanikere efter dit ønske om geargruppe, hjulsæt og forgaffel.

Som det er kendt fra vores Gravel Carbon-serie, er det muligt at vælge mellem et udvalg af gravelspecifikke geargrupper, nemlig Shimano GRX og SRAM. Det består bl.a. af konfigurationsmuligheder med både 1 eller 2 klinger samt mekanisk eller elektronisk gearskifte.

RÅ TITANIUM OG RÅ STYRKE

Gå aldrig på kompromis

Som navnet indikerer er 22TiTAN baseret på vores nyudviklede titanium-ramme, der har været igennem intensive tests på de danske spor og skovstier. Det betyder, at vi kunne skabe en ramme med den perfekte balance mellem komfort og fart på selv det mest udfordrende terræn. På stellet finder du mange lækre detaljer såsom stilren grafik samt et indgraveret Principia "P" på kronrøret. Vi har holdt stellets farve i rå titanium, som virkelig komplimenterer og fuldender gravel-looket. Vælger du tilmed et carbon-hjulsæt, elektroniske gear og en affjedrende forgaffel, har du grusstiens måske aller fedeste cykel.

Vælg konfiguration

Vælg mellem 5 konfigurationer

Gravel 22TiTAN fås med 5 forskellige konfigurationer med varierende geargrupper. Disse konfigurationer kaldes: G1, G5, G6 og G7.

Nogle konfigurationer hedder eksempelvis "G1C, G1H eller G1HC", som betyder, at de er konfigureret med opgraderede komponenter.

Læs mere om konfigurationerne nedenfor

 

Mulighed for opgradering af hjul og/eller forgaffel

Du har også mulighed for at opgradere din kommende Gravel 22TiTAN med et sæt lette carbonhjul og/eller en affjedrende forgaffel.

Læs mere om konfigurationerne nedenfor.

Features

Som det er kendt fra vores Gravel Carbon-serie, er det muligt at vælge mellem et udvalg af geargrupper, nemlig Shimano GRX og SRAM Apex, Rival eller Force, der både fås med 1 eller 2 klinger samt med mekanisk eller elektronisk gearskifte.

22TiTAN leveres som standard med holdbare LiTE gravelhjul i aluminium, men kan opgraderes til et sæt aerodynamiske OHR Cycling G45 gravelhjul i carbon, som håndlaves i Holland.

Derudover kan du som noget helt nyt vælge mellem en fast forgaffel i carbon eller en revolutionerende, affjedrende carbon-forgaffel fra HiRide Suspension, der giver cyklen et helt nyt aspekt af offroad-egenskaber. Det betyder, at du får øget kontrol og højere fart uanset terrænet.

Læs meget mere nedenfor.

GEARGRUPPER

SHIMANO ELLER SRAM - MEKANISK ELLER ELEKTRONISK

Der er en 22TiTAN til enhver type gravelrytter. Vi har designet rammen til at være kompatibel med både mekaniske og elektroniske geargrupper. Uanset om du ønsker 1 eller 2 klinger, kan det lade sig gøre med 22TiTAN. Vælg mellem både Shimano og SRAM gruppesæt.

FORGAFLER

FAST ELLER HIRIDE SUSPENSION

Vælg mellem en full-carbon forgaffel som enten fast eller med affjedring. Vi har indgået et samarbejde med HiRide Suspension for at indfri 22TiTANs absolutte potentiale. Den banebrydende, affjedrende forgaffel gør det muligt for 22TiTAN at håndtere udfordrende terræn på helt fortrinlig vis. Forgaflen absorberer i gennemsnit +46,7% af vibrationerne fra jorden sammenlignet med en standard gravel forgaffel, som bl.a. skyldes de 20 mm. travel. Det betyder øget komfort, øget fart og mere sjov. Skal du derimod køre på helt jævn asfalt, er forgaflen udstyret med hydraulic lock-out, så den kan låses.

Læs mere om HiRide Suspension

HJULSÆT

ALUMINIUM ELLER CARBON

22TiTAN kan specificeres med enten de hårdføre Lite Gravel aluminium hjul eller med de højt specificerede OHR Cycling G45 carbon hjul. Det nye OHR Cycling G45 hjulsæt er udviklet med målsætningen om at skabe det bedste gravel-hjulsæt nogensinde. Den 24 mm indre fælgbredde leverer rigeligt med plads til dine graveldæk. Samtidig sørger fælghøjden på hele 45 mm for fantastisk aerodynamik ud af de lige veje. G45 er udstyret med specialdesignede nav, der sørger for mange års holdbarhed og uovertruffen ydeevne. Hjulsættet håndlaves i Holland.

Læs mere om OHR G45

DÆK

PANARACER GRAVELKING SK

Vi har udstyret 22TiTAN med Panaracer GravelKing SK, der er bygget til hastighed på både grus, skovbund og asfalt. En kombination af aggressive knopper, naturlig gummiblanding og punkteringsbeskyttelse, skaber fundamentet for et sandt kvalitetsdæk. GravelKing SK har et stærkt greb på selv utroligt løst grus, men formår stadig at holde komforten. På trods af sine offroad egenskaber håndterer GravelKing SK asfalt uden problemer og med minimal støj.

VED DU HVILKEN KONFIGURATION, DU VIL HAVE?

Find forhandler

Med Principia får du

5 års garanti på stel
Dansk kvalitet
Forhandlere over hele landet