Mountainbikes
Kør sporet tyndt med Principia mountainbikes

Principia mountainbikes er bygget til at præstere på sporet. Vores store udvalg af aluminiums- og carbon mountainbikes sikrer, at der altid er en cykel til dig, om du er til sjov, træning eller konkurrencer. Modellerne fås i en lang række udstyrvarianter, og en stor del af dem er monteret med beslag til tilbehør såsom lås, bagagebærer og skærme.

MTB Carbon

Kompromisløs råstyrke

Sammensæt din MTB Carbon

Principia MTB Carbon er toptunede, løbsklare mountainbikes, som bygger på stive kulfiberrammer. MTB Carbon er testet og udviklet på snævre danske single tracks, hvor kontant styring og hurtig, adræt reaktion afgør alt - egenskaber som MTB Carbon afspejler.

Det er nu muligt at sammensætte sin egen custom Principia MTB Carbon. Det er både nemt og bekvemt - du følger blot 3 simple skridt. Besøg din lokale Principia forhandler og sammensæt den ultimative Principia MTB Carbon. Når du har sammensæt en MTB Carbon efter netop dine behov, bliver cyklen håndbygget hos Principia i Randers.

MTB Alu

Adrenalinfremmende mountainbikes

Principia MTB Alu er skabt til at køre skovbunden tynd året rundt. Samtidig er samtlige modeller udstyret med beslag til montering af bl.a. lås, skærme og bagagebærer. MTB Alu er klar til det hele, om du er til sjov, træning eller bare vil have en fed hverdagscykel.

Se alle MTB Alu

Hos Principia får du

5 års garanti på stel
Dansk kvalitet
Forhandlere over hele landet