Mountainbikes
Kør sporet tyndt med Principia mountainbikes

Principia mountainbikes er bygget til at præstere på sporet. Vores store udvalg af aluminiums- og carbon mountainbikes sikrer, at der altid er en cykel til dig, om du er til sjov, træning eller konkurrencer. Modellerne fås i en lang række udstyrvarianter, og en stor del af dem er monteret med beslag til tilbehør såsom lås, bagagebærer og skærme.

Evoke Alu

Adrenalinfremmende mountainbikes

Principia Evoke Alu er skabt til at køre skovbunden tynd året rundt. Samtidig er samtlige modeller udstyret med beslag til montering af bl.a. lås, skærme og bagagebærer. Evoke Alu er klar til det hele, om du er til sjov, træning eller bare vil have en fed hverdagscykel.

Se alle Evoke Alu

Evoke Carbon

Kompromisløs råstyrke

Principia Evoke Carbon mountainbikes er top-tunede, løbsklare cykler bygget på stive kulfiberrammer. Vi tester og udvikler vores Evoke Carbon på de snævre danske singletracks, hvor kontant styring og hurtig, adræt reaktion afgør alt.

Se alle Evoke Carbon

Evoke Fully

Rå MTB med full suspension

Principia Evoke Fully er en nyudviklet og højt præsterende mountainbike. Evoke Fully er udstyret med full suspension, der skaber en ekstrem effektiv affjedring, uanset hvor du cykler. Det betyder, at du er sikret stabilitet og tryghed på sporene, så du altid kan presse dig selv til det yderste. Med Evoke Fully får du en mountainbike oplevelse som aldrig før.

Se Evoke Fully

Med Principia får du

5 års garanti på stel
Dansk kvalitet
Forhandlere over hele landet