E Gravel
Mød den nye E Gravel

Den nye Principia E Gravel er klar til at ramme de danske landeveje og spor. Vi har designet E Gravel med henblik på at skabe en cykel, der kombinerer manøvrerbarheden fra en hybridcykel med friheden ved et kraftfuld elsystem. Den ultra lave vægt på blot 14,5kg kan både ses i det underspillede design, men også mærkes i køreegenskaberne.

Ultralet el-gravelcykel

Håndbygget i Randers
MAHLE X35+ elsystem
SRAM NX Eagle 1x12sp
Panaracer GravelKing SK+ dæk
Vægt på blot 14,5kg inkl. batteri

Display

MAHLE iWOC One

For at skabe en ikke-påtrængende kontroloplevelse er iWOC ONE designet til at blive integreret i overrøret. Dog er iWOW-knappen ikke bare en almindelig tænd/sluk-knap, men et intelligent system til at styre din elcykel. iWOC One giver rytteren mulighed for at skifte mellem de forskellige assist-niveauer, mens farverne på LED-ringen indikerer assist-intensiteten, batteriniveauet og om der er etableret en Bluetooth-forbindelse.

Læs mere her

Motor

MAHLE X35+

MAHLE X35+ baghjulsmotoren tilbyder op til 40 Nm naturlig assistance. X35+ er velintegreret i cyklen, som gør, at motoren næsten er helt skjult, så cyklen fremstår helt almindelig. Det sikrer både stil og anvendelighed, der er uovertruffen på markedet.

Læs mere her

Batteri

MAHLE i250

Batterikapaciteten på 250 Wh er konstrueret til den ideelle vægt og effektivitetsforhold. Den har kraft nok til at give rytteren assistance hele dagen i sædet uden den ekstra vægt og bulk, mens den er elegant gemt inde i cyklens stel.

Læs mere her

Hvorfor skal du vælge en baghjulsmotor?

Vi har listet fordelene ved baghjulstræk

Lær mere

Med Principia får du

5 års garanti på stel
Dansk kvalitet
Forhandlere over hele landet