Gravelcykler
Til motion, pendling og bikepacking

Effektive både offroad og på landevejen.

Gravel er en fusion af en racercykel, crosscykel og mountainbike - de fedeste cykler til dig, der elsker en lang tur på landevejen eller en spontan tur på sporet. Alle vores Gravel er sammensat udelukkende af kvalitetskomponenter, så du altid kan give den fuld gas.
Gravel sortimentet er større end nogensinde før, som sikrer en stor bredde i udvalget af modeller. Det betyder, at du har rig mulighed for at vælge imellem stelmateriale, geargruppe, farve og meget andet.

NYHED! Gravel 22TiTAN

Rå titanium og rå styrke

Som navnet indikerer er 22TiTAN baseret på vores nyudviklede titanium-ramme, der har været igennem intensive tests på de danske spor og skovstier. Det betyder, at vi kunne skabe en ramme med den perfekte balance mellem komfort og fart på selv det mest udfordrende terræn. På stellet finder du mange lækre detaljer såsom stilren grafik samt et indgraveret Principia "P" på kronrøret. Vi har holdt stellets farve i rå titanium, som virkelig komplementerer og fuldender gravel-looket. Vælger du tilmed et carbon-hjulsæt, elektroniske gear og en affjedrende forgaffel, har du grusstiens måske aller fedeste cykel.

Gravel 22TiTAN

En ny titan er født

Se den nye Gravel 22TiTAN

Principia Gravel Carbon er vores ultimate Gravel-serie. Modellen bygger på en højtudviklet full-carbon ramme. Den stive og lette ramme gør sig til kende med sine adrætte og alsidige egenskaber. Med sine brede dæk, overlegne geargrupper og detaljer såsom beslag til montering af bl.a. tasker, skærme og meget andet, gør Gravel Carbon sig til en værdig kanditat til cyklen, der kan alt. 

Det er nu muligt at sammensætte sin egen custom Principia Gravel Carbon. Det er både nemt og bekvemt - du følger blot 3 simple skridt. Besøg din lokale Principia forhandler og sammensæt den ultimative Principia Gravel Carbon. Når du har sammensæt en Gravel Carbon efter netop dine behov, bliver cyklen håndbygget hos Principia i Randers.

Principia Gravel Aluminium opsummerer alt det gode fra MTB, Cross og Race. Et racerstel kombineret med brede dæk betyder, at du kan køre hurtigt på landevejen, lave en afstikker på skovstien og race hjem af grusvejen. Med Gravel Aluminium kan du give den gas året rundt.

Vi har udstyret vores Gravel Aluminium med en lang række beslag, som gør cyklerne yderst funktionelle til både pendling, men også bikepacking. Se mere på de enkelte modeller.

Gravel Aluminium

Alsidig, hurtig og komfortabel

Se alle gravelcykler i aluminium

Principia Gravel Hybrid er det nyeste medlem af Gravel-serien. Gravel Hybrid er fyldt med alsidige egenskaber, der gør den ideel til al slags brug, både når det gælder hverdag og fritid. De brede dæk sikrer, at cyklen kan håndtere en bred vifte af terræner såsom grus og landevej - året rundt. Kombineret med et fladt MTB-styr og hurtigtskiftende gear får du en cykel, der både er komfortabel og præstationsdygtig.

Ligesom vores Gravel Aluminium cykler finder du også et væld af beslag på Gravel Hybrid, der gør cyklen ideel til hverdagscykling og bikepacking. 

Valg af stelmateriale

Bliv klogere på aluminium, carbon og titanium

Læs mere

Vælg en gravelspecifik geargruppe

Shimano GRX eller SRAM XPLR

Se alle cykler med Shimano GRX/SRAM XPLR

Skabt til den eventyrlystne rytter

Fuldend gravel-oplevelsen med Shimano GRX eller SRAM XPLR, der er skræddersyet til gravelcykling. Sammenlignet med en landevejsgeargruppe er Shimano GRX og SRAM XPLR mere robuste og stabile offroad. Slip bekymringerne og rul afsted i fuld fart.

Shimano GRX fås med enten 1 eller 2 klinger, hvor SRAM XPLR fås med 1 klinge. Er du mest til offroad og store stigninger, er 1 klinge måske det rette for dig. Er du derimod til et godt mix af grus og landevej, er 2 klinger et oplagt valg.

Høje karakterer til Gravel Carbon

Testet af Feltet.dk og Cykelmagasinet

Feltet.dk og Cykelmagasinet har testet vores ultimative gravelcykel, Gravel Carbon.

 

Feltet.dk - vurdering: 9/10

Feltet.dk beskriver Gravel Carbon som: "Det er én af de bedste gravelcykler, jeg har kørt på.."

Læs hele testen fra Feltet.dk

 

Cykelmagasinet - vurdering: 5/6

Cykelmagasinet beskriver Gravel Carbon som: "Det er svært at sætte en finger på den præcis årsag, men Principa Gravel Carbon kører bare ekstremt godt."

Læs hele testen fra Cykelmagasinet

Landevej eller grus

Gravel Hybrid klarer det hele

Læs artikel fra Mandesager

Livsstilmagasinet, Mandesager, har skrevet en artikel om vores Principia Gravel Hybrid, hvor de bl.a. fortæller om, hvad der gør Gravel Hybrid til en genial cykel til de danske veje og grusstier.

Læs artiklen fra Mandesager

Med Principia får du

5 års garanti på stel
Dansk kvalitet
Forhandlere over hele landet