Gravel
Aldrig har vores Gravel program været større

Gravel er en fusion af en racercykel, crosscykel og mountainbike - de fedeste cykler til dig, der elsker en lang tur på landevejen eller en spontan tur på sporet. Alle vores Gravel er sammensat udelukkende af kvalitetskomponenter, så du altid kan give den fuld gas.
Gravel sortimentet er større end nogensinde før, som sikrer en stor bredde i udvalget af modeller. Det betyder, at du har rig mulighed for at vælge imellem stelmateriale, geargruppe, farve og meget andet.

Principia Gravel Carbon er vores ultimate Gravel-serie. Modellen bygger på en højtudviklet full-carbon ramme. Den stive og lette ramme gør sig til kende med sine adrætte og alsidige egenskaber. Med sine brede dæk, overlegne geargrupper og detaljer såsom beslag til montering af bl.a. tasker, skærme og meget andet, gør Gravel Carbon sig til en værdig kanditat til cyklen, der kan alt. 

Det er nu muligt at sammensætte sin egen custom Principia Gravel Carbon. Det er både nemt og bekvemt - du følger blot 3 simple skridt. Besøg din lokale Principia forhandler og sammensæt den ultimative Principia Gravel Carbon. Når du har sammensæt en Gravel Carbon efter netop dine behov, bliver cyklen håndbygget hos Principia i Randers.

Gravel Alu

Lad det impulsive råde

Principia Gravel Alu opsummerer alt det gode fra MTB, Cross og Race. Et racerstel kombineret med brede dæk betyder, at du kan køre hurtigt på landevejen, lave en afstikker på skovstien og race hjem af grusvejen. Med Gravel Alu kan du give den gas året rundt.

Se alle Gravel Alu

Gravel Hybrid

Utrolig alsidig

Principia Gravel Hybrid er det nyeste medlem af Gravel-serien. Gravel Hybrid er fyldt med alsidige egenskaber, der gør den ideel til al slags brug, både når det gælder hverdag og fritid. De brede dæk sikrer, at cyklen kan håndtere en bred vifte af terræner såsom grus og landevej - året rundt. Kombineret med et fladt MTB-styr og hurtigtskiftende gear får du en cykel, der både er komfortabel og præstationsdygtig.

Se alle Gravel Hybrid

GRAVEL KAN FÅS MED DEN GRAVEL SPECIFIKKE GEARGRUPPE - SHIMANO GRX

Se alle Gravel modeller med Shimano GRX

Høje karakterer til Gravel Carbon

Testet af Feltet.dk og Cykelmagasinet

Feltet.dk og Cykelmagasinet har testet vores ultimative gravelcykel, Gravel Carbon.

 

Feltet.dk - vurdering: 9/10

Feltet.dk beskriver Gravel Carbon som: "Det er én af de bedste gravelcykler, jeg har kørt på.."

Læs hele testen fra Feltet.dk

 

Cykelmagasinet - vurdering: 5/6

Cykelmagasinet beskriver Gravel Carbon som: "Det er svært at sætte en finger på den præcis årsag, men Principa Gravel Carbon kører bare ekstremt godt."

Læs hele testen fra Cykelmagasinet

Hos Principia får du

5 års garanti på stel
Dansk kvalitet
Forhandlere over hele landet