Dirty Jutland 2022
Gravel-motionoplevelse på den jyske vestkyst i nord

Den tid på året

Meget mere end et cykelløb

Slaget skal slåes på en blæsende dag i april, når Uggi sender 800 deltagere afsted på en unik rute i den fantastiske natur, der findes på den danske vestkyst. De mange deltagere skal trække sig over klitter, gennem utallige skove og kæmpe mod vinden, når de lægger sig for frit skud på stranden. Men det er netop, hvad Dirty Jutland er. Dirty Jutland er en gravel-motionoplevelse, hvor der er plads til alle - det handler nemlig ikke kun om at cykle så stærkt som muligt, det handler især om at have en fed tur! Fællesskabet her er fantastisk, og det var at mærke, da vi ved nummerudleveringen stod og viste vores cykler frem. Mange glade, spændte og tildeles nervøse deltagere kom forbi til en hyggelig snak om udfordringerne, der ventede dagen efter mens, at de stod og så lidt på det udvalg af Principia Gravel vi havde bragt med.

Viser flaget

Igen i år var Principia repræsenteret på ruten, da tre af vores seje kollegaer satte sig på cyklen i tidlig, kold og blæsende morgen ved Klitmøller. 220 kilometer med en stiv vind i hovedet ventede dem. De første mange kilometer var de alle ved godt mod. Sammen lå de i en samlet flok, hvor folk skiftedes til at tage vinden. Som løbet skred frem og kilometerne talte op på cykelcomputeren, begyndte gruppen dog at sprede sig langs den jyske vestkyst.

Hele kampen værd

Da Principia-drengene begav sig ud på årets turs mest udfordrende passage, stranden ved Blokhus, skulle de virkelig grave dybt for at finde de nødvendige kræfter. Efter næsten 10 kilometer blottet for vind og løst sand under dækkene, kom de i ”land” igen. Med mere end 100 kilometer tilbage skulle de resterende kræfter disponeres fornuftigt, mens man drømte om målportalen i Skagen og burgeren med dertilhørende øl. Energien blev disponeret glimrende, de nødvendige pauser blev brugt på de mange glimrende depoter, som Uggi havde fået stablet på benene, og 12 timer efter de satte sig i sadlen i Klitmøller var Skagen endelig nået. Tak til Dirty Jutland og Uggi for endnu en god graveloplevelse.

Med Principia får du

5 års garanti på stel
Dansk kvalitet
Forhandlere over hele landet