Bubber & Villum på Hærvejen
Kom med Bubber & Villum på cykel ad Hærvejen

I Danmark er vi tossede med cykler. Hele 90 procent af alle danskere ejer en cykel. Med over 10.000 km cykelsti og masser af cykelruter rundt i kongeriget, fylder den tohjulede rigtig meget i vores liv. Også hos Bubber og Tomas Villum, der sammen udforsker Danmark på deres Principia Gravel Carbon cykler.

Sammen har de to venner oplevet Danmark på cykel.

Bubber & Villum på Hærvejen

Sammen på tur

Bubber er bidt af cykling og har derfor inviteret Tomas Villum med på cykeltur. Men det er ikke en helt almindelig cykeltur. De to venner har nemlig sat sig for at køre ad Hærvejen fra Frederikshavn og ned til grænsen i Padborg. En rute på hele 450 km.

Afsted det går

På turen får de to amatørryttere selskab af den tidligere professionelle cykelrytter og nu bikefitter Mads Christensen og bikepacker Tobias Christensen. På første dagen af deres lange cykeltur mødte de op hos Principia i Randers. På dagens program var udlevering af nye cykler samt en god bikefitting inden, at de kan drage nordpå for at sætte første træd i pedalerne i Frederikshavn.

Hærvejen - en gammel perle

Hærvejen er en gammel vej, der går ned gennem Jylland. Hærvejen er blevet brugt livligt i mange hundrede år. Langt tilbage i tiden var Hærvejen ligeledes forbindelsen mellem Danmark, Tyskland og resten af det store Europa. I dag er Hærvejen et yndet udflugtsmål og benyttes af mange turister – og skal lægge underlag til Bubber og Villums lange cykeltur.

Rig på oplevelser

Undervejs på den 450 km lange cykeltur, skal Bubber og Villum udforske alle de spændende seværdigheder, naturparker og landsbyer, som ligger langs Hærvejen gennem Jylland. På turen kom Bubber og Villum blandt andet forbi Jyske Ås, Jelling-monumenterne i Vejle, Frøslevlejren og meget andet.

Oppakning på cyklen

Når mørket faldt på og klokken blev mange gik Bubber, Villum og deres rejsemakkere til køjs – og meget gerne i naturen. Principia-cyklerne var fyldt op med fede tasker fra Brooks England, hvor de havde pakket alt hvad der var nødvendigt til en god nat i naturen. I taskerne fandt man sengeunderlag, sovepose, varmt undertøj og meget mere.

Oplev Danmark fra cykel

Bubber og Villums tur på Hærvejen er et glimrende eksempel på hvor meget du kan opleve af historie om Danmark i landets afkroge på cykel. Hop op på din cykel, pak en madpakke, måske soveudstyr og kom ud og oplev hvad Danmark har at byde på. Du vil blive overrasket.

Med Principia får du

5 års garanti på stel
Dansk kvalitet
Forhandlere over hele landet