Innovativt og alsidigt oppakningssystem med et ocean af muligheder
Følg Thomas på sin første tur med sine aeroe-produkter

Klar til sommerens cykelferie

Efter jeg havde købt min Spider Rear Rack fra aeroe og dertilhørende udstyr hos min lokale cykelhandler, var jeg utrolig spændt på at få det i brug. Med en forestående sommer, hvor jeg har planlagt en lang cykelferie langs Hærvejen, er det utroligt vigtigt, at udstyret fungerer. Da jeg faldt over aeroe, syntes jeg, at det så utrolig interessant ud med de mange muligheder, hvor jeg både kan have mit telt, de drybags jeg havde hjemme på hylden og meget mere med på cyklen.

Førstehåndsindtryk

Det var nemt at montere Spider Rear Rack, Spider Rack og de andre produkter. Da jeg først havde fået sat alt udstyret på cyklen, var jeg meget overrasket over, hvor stabil aeroe´s Spider Rear Rack sidder på cyklen – den rykker sig ikke en flænge. Til weekenden havde jeg planlagt at tage på en mellemlang tur, hvor jeg ville montere noget oppakning på min Principia Gravel Carbon for at mærke, hvordan det var at cykle med mit nye udstyr fra aeroe.

Første tur

Lørdag morgen var turen planlagt, taskerne pakket og kæden smurt. Turen startede ved Randers Naturskole, hvor der er gode parkeringsmuligheder og direkte adgang til super-fede grusstier langs Gudenåen. Herfra er der rig mulighed for at køre de fedeste ruter på sin gravelcykel. Undervejs på turen lagde jeg heldigvis ikke meget mærke til min oppakning. Cyklen rullede stabilt på vejen, lå godt i svingene, og når jeg måtte op at stå i pedalerne på en bakke, var der heller ingen problemer. Super fedt.

Lørdagens konklusion

Jeg er utrolig glad for min nyeste investering, og det tegner for en god sommerferie med masser af eventyr på min Principia. Men det bedste af det hele er, at jeg kan bruge aeroe på stort set hver tur. Især deres Spider Cradle kan bruges til det meste. Hvad end det er til en drybag med energiprodukter og telefon, picnicposen til frokosten eller en varm jakke til de kolde forårsmorgener – så kan jeg have det hele med uden, at det er besværligt.

Med Principia får du

5 års garanti på stel
Dansk kvalitet
Forhandlere over hele landet