Cykelklubber

Vi ved, det koster tid i en cykelklub at finde sponsorer til en del af jeres cykeltøj. Tid, der kunne være lagt på landevejen.

 

Derfor har vi ledt efter en model for sponsorater, som både sparer penge og tid. Vi kalder modellen Principia Racing: Den lokale cykelhandler går sammen med Craft og Principia om at tilbyde klubtøj med sponsor-logoer på ryggen. Når I bestiller tøj, har vi altså allerede afsat noget af reklamepladsen på tøjet. Sådan kan vi nå en skarp pris.

I kan købe et sæt cykeltøj til kr. 1.800,- inkl. moms. Sættet består af fire dele – en kort- og en langærmet jersey, en kort bib med pude og en lang bib uden pude. Sættets normalpris er 5.350 kr. inkl. moms. Tilbuddet gælder alle cykelklubber i Danmark, der køber mindst 10 sæt.

Sådan kommer du i gang
Vælg et af de 3 grunddesigns, du ser her. Du kan ændre farverne, som du ønsker, men grunddesignet med sponsor-logoer kan ikke ændres. Vi har sat plads af til jeres klub-logo på tøjet, I skal bare sende logoet til os digitalt. Det samme gælder, hvis I har et logo for en lokal sponsor, som I gerne vil sætte på tøjet.

Når den indledende information er på plads mellem jeres klub, jeres lokale cykelhandler og Principia, påbegynder CRAFT design-processen. CRAFT udarbejder tegninger efter de farver, I har valgt, og de logoer, I har afleveret.

Så snart klubben har godkendt det nye design, producerer CRAFT en fysisk prøve af en jersey og en bib. Ordren bliver sat i produktion, når I har godkendt de fysiske prøver. Herfra er der ca. 8-10 ugers leveringstid på ordren. I afregner med jeres lokale cykelhandler, som også håndterer evt. reklamationer.

Hvis du/I ønsker yderligere information om, hvordan vi kan være jeres klub behjælpelig, så send os en mail på klub@hfchristiansen.com

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

  KONTAKT


  HF CHRISTIANSEN
  HVIDEMØLLEVEJ 9-11
  DK – 8920 RANDERS NV
  TLF.: +45 8642 3333
  E-MAIL: INFO@HFCHRISTIANSEN.COM

  LADDA NER 2017 KATALOG

  Principia är ett av märkena hos HF Christiansen A/S, Danmarks största producent av cyklar. Se alla märken på www.unicykel.se | Copyright 2017